Mielenhuoltoa, Radio Dei

Mielenhuoltoa -ohjelmassa vierellesi istahtaa viikoittain kaksi terapeuttia. He avaavat mielen kipuja, kuten häpeää, vihaa, parisuhteen vaikeuksia, ahdistusta, pakkoajatuksia, narsismia ja kehnoa uskovaisuutta. Studiossa on keskustelemassa koulutettuja kristittyjä psykoterapeutteja ja sielunhoitoterapeutteja.

Rinnallakulkija, Radio Dei

Rinnallakulkija -ohjelmassa asiantuntijat keskustelevat haavoittavista teemoista, kuten traumoista ja häpeästä. Tarjolla tietoa ja apua sekä tukea vierellä kulkemiseen, Jumalan rajattomia mahdollisuuksia unohtamatta.

Armon kalliolla, TV7

Armon kalliolla on sielunhoidollinen ja varustava ohjelma armosta, elämän voimasta, tarkoituksesta, mielekkyydestä ja kutsumuksesta. Pastori Petri Välimäki käsittelee inhimillisiä aiheita syvällisellä ja rohkaisevalla tavalla. Ohjelmien teemat kutsuvat meitä elämään, jossa yhdistyy yhteys Jumalaan, omaan itseen ja lähimmäisiin.

Rikotusta eheä – Seppo Jokinen, TV7

Ohjelmasarjassa keskustellaan elämän kipujen ja vaikeiden kysymysten kohtaamisesta. Terapeutti, pastori ja kirjailija Seppo Jokinen avaa aihetta ja antaa välineitä vaikeuksien käsittelyyn ammatillisesti, oman elämän esimerkein ja Raamatun valossa.

Päivystävä rukouspuhelin

Kristityt Yhdessä ry:n ylläpitämä rukouspuhelin tarjoaa soittajille mahdollisuuden jättää asiansa rukoiltavaksi tai saada rukousapua jo puhelimessa. Rukouspuhelimessa päivystetään joka päivä klo 19–23.

Janoinen lammas

Tämän sivuston kautta kuulet kertomuksia ja opetusta uskosta, toivosta ja rakkaudesta sekä pääset nopeasti jyvälle Raamatun punaisesta langasta. Mukana myös Saara Kinnusen terapeuttisia ja sielunhoidollisia opetuksia.

Kategoriat: Muuta